soulpublishing

Barbapapaondernemerschap

Een herdefinitie van succes. Wat geeft een stripfiguur te maken met ondernemerschap, met succes? Heel veel! Barbapapaondernemers kunnen zich als geen ander vormen naar wat de situatie voor dat moment nodig heeft, waarbij ze altijd volledig zichzelf blijven. Ze weten waar hun sterke en minder sterke kanten liggen en omringen zich met mensen die juist goed zijn in de ‘ontbrekende’ talenten.

Dit boek laat de lezer aan tafel schuiven bij 17 openhartige gesprekken met succesvolle ondernemers. Interviews die inspireren tot succes.

Robert en Solange spraken voor dit boek, in willekeurige volgorde met Koen Everink (Eliza was here), Bas Rasker (Zoover), Joris Toonders (Yonego), Jeroen van den Berg (Carlink), Peter Steenbakkers (Steenbakkers Transport), Wouter Theijsmeijer (Ematters), David Bols (Senso vloeren), Harald Swinkels & Pieter Schoen (NLE), Pieter Zwart (Coolblue), Ben Woldring (Bencom), Dennis van der Geest, Maasbert Schouten (Schouten Holding), Rutger Peters (Gynzy), Mark Woerde (Lemz), Jitse Groen (Thuisbezorgd), Leon Planken (Sweex) en Kalo Bagijn (Brand New Day).

Naar het bestelformulier »

De auteurs

Robert Flierman

Robert Flierman (1960) heeft na zijn studie Bedrijfskunde verschillende marketingfuncties bekleed. Hij werkte o.a. bij VNU, Postnl en Robeco. Na het verschijnen van zijn eerste boek in 2010 'Ik ben er klaar mee' richtte hij zijn eigen bedrijf op: Slinger van Eigenheid. Zijn dienstverlening richt zich op authenticiteit op werkvloer.

Solange Walop (1973), eigenaresse/consultant Strategic Customer Care Consultancy, richtte deze organisatie, gespecialiseerd in klantgericht ondernemen en uitnutten van concurrentievoordelen, in 1997 op. Naast dit adviesbureau richtte zij een callcenter op, gespecialiseerd in business to business telemarketing en gaf ze les aan verschillende hogescholen. Ook publiceerde zij in verschillende vakbladen. In 2008 schreef ze samen met Ton Meesters 'De klant zal het merken, een boek vol op en en klemmende deuren'.

Voorinschrijfactie

Het boek kost € 18,95 euro. Ga nu direct naar het bestelformulier en bestel uw boek(en). Wilt u boeken cadeau geven, dan kunt u dat ook in het bestelformulier aangeven. Wij zorgen er dan voor dat uw cadeau verzonden wordt naar uw relaties.

De voorinschrijfactie geldt ongeacht het aantal boeken dat u bestelt, doe niet alleen uzelf, maar ook iemand anders succes cadeau!

Vul het gewenste aantal boeken in. Indien u meer dan 10 boeken van dezelfde titel bestelt, geldt een extra korting van 5%. Voor bestellingen vanaf 30 boeken geldt zelfs een korting van 10%. We berekenen € 1,95 aan verzendkosten, bij bestellingen boven de € 100,- komen deze te vervallen.

Naar het bestelformulier »