soulpublishing

Geld geeft lucht, het nieuwe ondernemen

Geld geeft lucht, het nieuwe ondernemen van Marc Heuvelmans. In zijn tweede boek neemt hij u aan de hand mee om er in eerste instantie voor te zorgen dat u op tijd uw facturen betaald krijgt. Op die manier zorgt u voor liquiditeiten, onontbeerlijk om te kunnen ondernemen. Mochten uw klanten onverhoopt niet betalen, dan geeft dit boek eveneens praktische tips om daar alsnog zorg voor te dragen of, in het ergste geval, niet helemaal achteraan in de rij van de curator te staan. Een musthave voor elke ondernemer!

Naar het bestelformulier »

De auteur

Marc Heuvelmans

Marc Heuvelmans is 20 jaar advocaat en adviseert en reorganiseert bedrijven die in zwaar weer verkeren. Hij is curator in faillissementen en voert procedures voor schuldeisers. In zijn praktijk heeft hij ontdekt dat problemen in bedrijven vaak ontstaan door een gebrek aan geld, wat zelfs tot faillissement kan leiden. Omdat hij steeds ondernemers achteraf moet wijzen op wat er mis gegaan is, ontstond het idee om een boek te schrijven waarin ondernemers vooraf kunnen lezen hoe die problemen te voorkomen zijn. Met “Het Nieuwe Ondernemen” appelleert hij aan de verantwoordelijkheid van elke ondernemer om lucht aan zijn eigen bedrijf te geven door te sturen op cash.

Geld geeft lucht, het nieuwe ondernemen

'Geld geeft lucht'  is te koop voor € 19,95 euro. Ga nu direct naar het bestelformulier en bestel uw boek(en). Wilt u boeken cadeau geven, dan kunt u dat ook in het bestelformulier aangeven. Wij zorgen er dan voor dat uw cadeau verzonden wordt naar uw relaties.

Vul het gewenste aantal boeken in. Indien u meer dan 10 boeken van dezelfde titel bestelt, geldt een extra korting van 5%. Voor bestellingen vanaf 30 boeken geldt zelfs een korting van 10%. We berekenen € 1,95 aan verzendkosten, bij bestellingen boven de € 100,- komen deze te vervallen.

Naar het bestelformulier »