soulpublishing

SoulPublishing voor private labels

Steeds meer bedrijven geven een eigen boek uit voor hun relaties. Dit kan een herdenkingsboek zijn, ter ere van een jubileum, maar ook een thematisch geschreven boek, om de dienstverlening eens anders onder de aandacht te brengen.

In welke vorm dan ook, SoulPublishing kan hierin ondersteunen. Van het meedenken over de inhoud, tot en met complete redactie en productie en het verzenden naar relaties.

We garanderen uitgave tot in lengte der dagen. Omdat we voor een flexibel productieproces kiezen, kunnen we in kleine oplages doorproduceren en zal een boek altijd verkrijgbaar blijven.

Vermarkten

SoulPublishing heeft haar achtergrond in de marketing en dat is waar onze toegevoegde waarde ligt. Wij hebben naast een breed distributienetwerk, extra marketingacties ontwikkeld om boeken op de markt te zetten. Deze activiteiten hebben al vele malen hun succes bewezen en zullen in de toekomst daar waar mogelijk, ingezet worden.

Een organisatie kan haar eigen activiteiten opzetten, maar kan ook gebruik maken van het (distributie)netwerk van SoulPublishing. Desgewenst nemen we de gehele marktbewerking voor onze rekening. Denk hierbij aan het verzenden van persberichten, organiseren van voorinschrijvingen en interviews. Daarnaast ondersteunen we bedrijven met het organiseren van presentaties.

Het boek is verkrijgbaar via onze eigen website en de website die speciaal voor het boek wordt ontwikkeld. Daarnaast zijn alle boeken die we uitgeven verkrijgbaar via managementboek.nl, BOL.com en alle boekwinkels die zich laten bevoorraden door Centraal Boekhuis en Scholtens. Hiermee is de Nederlandse markt volledig afgedekt. Ook maken we gebruik van ons auteursnetwerk om de boeken op de markt te zetten.

Wij verzorgen voor elk boek een ISBNmmer en opname in de Koninklijke Bibliotheek.

Verdiensten

Afhankelijk van het doel en de doelgroep van het boek kan een organisatie het boek volledig in eigen beheer exploiteren, dan wel gebruik maken van het verkoopapparaat van SoulPublishing. Graag maken we een afspraak om een en ander toe te lichten.

Contact

Overweegt uw organisatie om in eigen beheer boeken uit te geven en wilt u meer weten over wat wij kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op. Dat kan per mail: solange@soulpublising.nl, maar ook telefonisch 076-5210222 of 06-22804816.

Adres
SoulPublishing
Postbus 1007
4801 BA  BREDA
076-5210222
solange@soulpublishing.nl