SoulPublishing |
soulpublishing

Bestelformulier

Via dit bestelformulier kunt u in vijf eenvoudige stappen onze boeken bestellen. Vul de gewenste gegevens in en klik op de volgende stap in het formulier.

1. Titels
Indien u meer dan 10 boeken van dezelfde titel bestelt, geldt een extra korting van 5%. Voor bestellingen vanaf 30 boeken geldt een korting van 10%. We berekenen € 1,95 aan verzendkosten (in Nederland).

Vul het gewenste aantal in en klik op stap 2 'extra service' in het formulier.

2. Extra service
Wilt u het boek begeleid op uw eigen briefpapier cadeau doen?
Wilt het boek ingepakt hebben?
Wilt u het laten begeleiden door een persoonlijke tekst?
Wilt u uw relaties verrassen met een of meerdere van onze boeken?
Of zelfs gecombineerd met andere boeken of een leuk relatiegeschenk?

Dat en meer verzorgen wij graag voor u. Wij kunnen het volledige proces van inpakken, personaliseren en verzenden voor u uit handen nemen. Dat kan met 1 boek, maar ook met velen tegelijkertijd. Dit kan zelfs op uw eigen briefpapier.

Wanneer u hieronder bij verzendservice ‘ja’ invult, nemen we graag contact op om, geheel vrijblijvend, uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.
3. Uw gegevens
4. Verzendgegevens
Indien het verzendadres gelijk is aan uw eigen gegevens, kunt u direct doorgaan naar stap 5.

Verzendadres is afwijkend?

5. Alles naar wens?
Wanneer u alle informatie heeft ingevuld, kunt u uw bestelling plaatsen. U ontvangt van ons een bevestiging met daarin de gegevens zoals u die heeft doorgegeven.

Wanneer u heeft aangegeven gebruik van onze verzendservice te overwegen, dan zullen we binnenkort contact met u zoeken. Mochten er nog vragen zijn, dan beantwoorden we die graag, wij zijn bereikbaar per mail of op nummer 076-5210222.

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen van SoulPublishing