soulpublishing

Overzicht titels

De succesvolle secretaresse

Het grootste compliment dat je baas je kan geven. Het antwoord op hoe je alle bordjes met een glimlach in de lucht kan houden, terwijl je ondertussen je baas versteld doet staan van de bergen werk die je hem uit handen neemt en je collega’s verrast met de eenvoud van je aanpak.

Opgedragen aan alle hardwerkende, verantwoordelijkheid- nemende, dienstbare, multitaskende supervrouwen, die alles geven om hun opdrachtgever te laten stralen.

Lees verder »

UITVERKOCHT - De klant zal het merken

DIT BOEK IS UITVERKOCHT

Een boek vol open en klemmende deuren. Een leest-lekker-weg-pocket voorzien van leuke anekdotes, geplaatst in een toegankelijk theoretisch kader. De korte verhalen beschrijven herkenbare situaties waarin dienstverlening onder de loep wordt genomen. Het boek, dat inmiddels al een 3e druk kent, sluit af met praktische tips.

Lees verder »

Geld geeft lucht, het nieuwe ondernemen

Geld geeft lucht, het nieuwe ondernemen van Marc Heuvelmans. In zijn tweede boek neemt hij u aan de hand mee om er in eerste instantie voor te zorgen dat u op tijd uw facturen betaald krijgt. Op die manier zorgt u voor liquiditeiten, onontbeerlijk om te kunnen ondernemen. Mochten uw klanten onverhoopt niet betalen, dan geeft dit boek eveneens praktische tips om daar alsnog zorg voor te dragen of, in het ergste geval, niet helemaal achteraan in de rij van de curator te staan. Een musthave voor elke ondernemer!

Lees verder »

Barbapapaondernemerschap

Een herdefinitie van succes. Wat geeft een stripfiguur te maken met ondernemerschap, met succes? Heel veel! Barbapapaondernemers kunnen zich als geen ander vormen naar wat de situatie voor dat moment nodig heeft, waarbij ze altijd volledig zichzelf blijven. Ze weten waar hun sterke en minder sterke kanten liggen en omringen zich met mensen die juist goed zijn in de ‘ontbrekende’ talenten.

Dit boek laat de lezer aan tafel schuiven bij 17 openhartige gesprekken met succesvolle ondernemers. Interviews die inspireren tot succes.

Robert en Solange spraken voor dit boek, in willekeurige volgorde met Koen Everink (Eliza was here), Bas Rasker (Zoover), Joris Toonders (Yonego), Jeroen van den Berg (Carlink), Peter Steenbakkers (Steenbakkers Transport), Wouter Theijsmeijer (Ematters), David Bols (Senso vloeren), Harald Swinkels & Pieter Schoen (NLE), Pieter Zwart (Coolblue), Ben Woldring (Bencom), Dennis van der Geest, Maasbert Schouten (Schouten Holding), Rutger Peters (Gynzy), Mark Woerde (Lemz), Jitse Groen (Thuisbezorgd), Leon Planken (Sweex) en Kalo Bagijn (Brand New Day).

Lees verder »