soulpublishing
De succesvolle secretaresse

De succesvolle secretaresse

Het grootste compliment dat je baas je kan geven. Het antwoord op hoe je alle bordjes met een glimlach in de lucht kan houden, terwijl je ondertussen je baas versteld doet staan van de bergen werk die je hem uit handen neemt en je collega’s verrast met de eenvoud van je aanpak.

Opgedragen aan alle hardwerkende, verantwoordelijkheid- nemende, dienstbare, multitaskende supervrouwen, die alles geven om hun opdrachtgever te laten stralen.

Naar het bestelformulier »

De auteur

Désirée Verheij

Désirée Verheij heeft ruim 30 jaar ervaring in het secretariële vak. In 2006 begon zij als freelancer om, zoals zij zelf zegt “bij verschillende bedrijven in de keuken te kunnen kijken”. Met deze ervaring heeft zij een andere manier van werken binnen het secretaressevak ontwikkeld. Een nieuwe aanpak, die zij inmiddels meerdere malen succesvol heeft toegepast tijdens de reorganisatie van de secretariaten waar zij heeft gewerkt. Er wordt door de secretaresses in Nederland heel wat werk verzet, gezien en ongezien. Dit boek draagt zij op aan al die hardwerkende, verantwoordelijkheidnemende, dienstbare, multitaskende supervrouwen, die alles geven om hun opdrachtgever in alle opzichten te laten stralen.

Nu te koop

De succesvolle secretaresse is te koop voor € 16,95 euro. Ga nu direct naar het bestelformulier en bestel uw boek(en). Wilt u boeken cadeau geven, dan kunt u dat ook in het bestelformulier aangeven. Wij zorgen er dan voor dat uw cadeau verzonden wordt naar uw relaties.

Vul het gewenste aantal boeken in. Indien u meer dan 10 boeken van dezelfde titel bestelt, geldt een extra korting van 5%. Voor bestellingen vanaf 30 boeken geldt zelfs een korting van 10%. We berekenen € 1,95 aan verzendkosten, bij bestellingen boven de € 100,- komen deze te vervallen.

Naar het bestelformulier »